Το καλάθι σας είναι άδειο.
Προβολή Καλαθιού


    

Best Sellers

tsouknida

Το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ είναι μια οικοτεχνία που ξεκίνησε το 1998 σε ένα μικρό χωριό το Πουρνάρι του δήμου Τεμπών Λάρισας συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Όλα γίνονται χειροποίητα και με οικολογική συνείδηση, δίνοντάς μου τη χαρά και την ικανοποίηση να δημιουργώ μέσα από αυτά που παρέχει η φύση. Το εργαστήρι κάνει χρήση ελάχιστης ενέργειας από την παραγωγή έως την συσκευασία των προϊόντων, χρησιμοποιεί τοπικές πρώτες ύλες και αναδεικνύει ταυτόχρονα τα παραδοσιακά προϊόντα.

 

Το σημαντικό είναι να επιλέξουμε προϊόντα που σέβονται τον άνθρωπο, είναι αγνά, ποιοτικά και στηρίζουν την τοπική οικονομία. Η πεποίθησή μου, όπως αναφέρει και ο Σουμάχερ στο βιβλίο του Το μικρό είναι όμορφο, είναι ότι “Πολλές μονάδες μικρής κλίμακας, μακριά από αστικά κέντρα, μπορούν να δημιουργήσουν ανθρώπινες κοινωνίες που επενδύουν στην υγεία, στην ομορφιά, στη διαφύλαξη του πλανήτη και χτίζουν ισορροπία και σταθερές οικονομίες”.

 

Ότι παράγεται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν αγνά προϊόντα για την προσωπική τους υγιεινή, δίνοντάς τους καθαριότητα και φρεσκάδα χωρίς τη χρήση συνθετικών υλών με άγνωστες ή επικίνδυνες ιδιότητες.
Σε κανένα στάδιο της παραγωγής των προϊόντων του εργαστηρίου δεν υπάρχουν απόβλητα και δεν βλάπτεται το περιβάλλον. Όσο για τα ζώα... δεν είχαν την τύχη να τα περιποιηθούν μ' αυτά.

 

            
            

                                  levanta         melissoxorto             valsamo

 

 

 

Τα προϊόντα που παράγονται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ διατίθενται μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων και του διαδικτύου. 
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

logo 1

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ασημένια Χατζηπαναγιώτου
Πουρνάρι Συκουρίου, Λάρισα 
400.06

Τηλέφωνο: 24950 52276

Κινητό: 697 096 4777

e-mail: rosmarino@rosmarino.gr

NAB 2016 ICON FACEBOOK